Halk Sağlığı Bilişimi Çalışma Grubu Çalışma Raporu

Halk Sağlığı Bilişimi Çalışma Grubu Çalışma Raporu

Halk Sağlığı Bilişimi Çalışma grubunun amacı, Dünyada halk sağlığı bilişimi alanındaki gelişmeleri izlemek, bu gelişmelerin Türkiye’de yayılmasını sağlamaktır. Bilişim teknolojilerinin halk sağlığı alanında kullanılmasına ve yaygınlaştırılmasına destek olmaktır.

Grup tarafından yapılan çalışmaların üyeler ile etkin bir şekilde paylaşılması için, HASUDER web sayfası üzerinde Halk Sağlığı Bilişimi Grup linki oluşturulmuştur. Grup üyeleri arasında hızlı bir şekilde bilgi alışverişini sağlamak için bir e-grup ( Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir )  açılmıştır. Grup çalışmalarına Halk Sağlığı Uzmanları yanında, Halk Sağlığı asistanları ve diğer meslek örgütlerinden kişiler katılabilmektedir.

HASUDER Uzaktan Eğitim Okulu Çalışmalarına Başladı

AddThis Social Bookmark Button

25 Aralık 2010 tarihinde yapılan toplantıda HASUDER Uzaktan Eğitim Okulu Yürütme Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Şanda ÇALI, sekreterliğine Yrd.Doç.Dr. Ebru TURHAN, üyeliklerine Yrd.Doç.Dr. Yeşim ŞENOL, Uzm.Dr.Cengizhan AÇIKEL ve Uzm.Dr. Erol GÜRPINAR atandı.

Halk Sağlğı Bilişim Grubu

A. Öner Kurt