On-line ISSN:2147-155X

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUM BAŞKANINA ZİYARET

21 Ocak 2014, Salı, 10:19 | Kapak haberi, Yönetim Kurulundan | 2.009 kez okundu | 0 yorum
Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanına Ziyaret   HASUDER Yönetim Kurulu 17.01.2014 tarihinde Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanı Prof. Dr. Seçil Özkan ziyaret etmiştir. Kurum Başkanını kutlama amacı ile yapılan bu ziyarette başarı dileklerimizin yanısıra sahada yaşanan mevcut sorunlar ve çözümler üzerine de konuşulmuştur. Önümüzdeki dönemde yakın çalışma olanağı doğacağına yönelik öngörümüzü üyelerimizle de paylaşmak isteriz. […]

Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanına Ziyaret

 

HASUDER Yönetim Kurulu 17.01.2014 tarihinde Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanı Prof. Dr. Seçil Özkan ziyaret etmiştir. Kurum Başkanını kutlama amacı ile yapılan bu ziyarette başarı dileklerimizin yanısıra sahada yaşanan mevcut sorunlar ve çözümler üzerine de konuşulmuştur. Önümüzdeki dönemde yakın çalışma olanağı doğacağına yönelik öngörümüzü üyelerimizle de paylaşmak isteriz.

İçten ve olumlu bir ortamda geçen toplantıda, eğitim araştırma bölgeleri, toplum sağlığı merkezleri ve araştırma projeleri konusunda işbirliği arzusu karşılıklı olarak dile getirilmiş; eğitim araştırma bölgelerinin yıllık olarak değerlendirilme toplantısı, toplum sağlığı merkezleri çalıştayının yapılması, halk sağlığı uzmanları istihdamının iyileştirilmesi somut önerilerimiz arasında yer almıştır. TSM yönetmelik çalışmaları, sağlık alanında yapılacak araştırmalar, Ulusal Halk Sağlığı Kongresi gibi konularda eşgüdüm içinde çalışılabilecek alanlar konusunda görüş birliği oluşmuştur.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanın bir halk sağlığı uzmanı olmasının mesleğimiz adına önemli bir fırsat olduğu duygu ve düşünceleri ile toplantıdan ayrıldık. Halk sağlığı bilimi ve uygulamaları adına iyi bir dönemi hep birlikte gerçekleştirmek dileği ile saygılarımızı sunarız.

 HASUDER Yönetim Kurulu

Anahtar Kelimeler: ,

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.