ALANDAN SESLENİYORUZ Aralık 2015

30 Aralık 2015, Çarşamba, 11:20 | Alandan Sesleniyoruz | 1.191 kez okundu | 0 yorum
  Bu sayıda, Halk Sağlığı Bilim Ödülü alan,  emekli olan, anabilim dalı başkanlığına atanan ve yardımcı doçent kadrosuna atanan dört hocamızı,  halk sağlığı uzmanı  ünvanı  alan bir meslektaşımızı ve araştırma görevlisi olarak göreve başlayan altı meslektaşımızı  duyuruyor  ve yeni yılınızı kutluyoruz.   I. Ödül Prof. Dr. Onur HAMZAOĞLU’na  Türkiye Halk Sağlığı Derneği ve Okan Üniversitesi […]

I. Ödül

Prof. Dr. Onur HAMZAOĞLU’na  Türkiye Halk Sağlığı Derneği ve Okan Üniversitesi tarafından Halk Sağlığı Bilim Ödülü verilmiştir.  Hocamızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

II. Emeklilik

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mualla AYKUT emekli olmuştur.  Hocamıza esenlikler diliyoruz.

III. Atama ve Yükselmeler

Dr. Asya Banu BABAOĞLU  İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda yardımcı doçent olarak göreve başlamıştır.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanlığı’na Doç. Dr. Birgül ÖZÇIRPICI atanmıştır.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı araştırma görevlilerinden Dr. Mithat TEMİZER Ekim 2015′ te ” Halk Sağlığı Uzmanı” ünvanı  almıştır.

Dr. Hakan KARA, Dr. Tamer ÜÇÜNCÜ, Dr. Bayram MERCİMEK, Dr. Gül Anıl MUTLU, Dr. Özgür SANCAR, Dr. İshak PEYNİRCİ  Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamışlardır.

Meslektaşlarımızı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Doç. Dr. İbrahim KORUK

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi