3 Temmuz 2021 Tarihinde Ankara’da yapılan HASUDER Genel Kurulu İle Yeni Yönetim ve Denetim Kurulları Belirlenmiştir

HASUDER Yönetim Kurulu Çalışma Raporu(Aralık 2018 - Haziran 2021)
HASUDER Yönetim Kurulu Çalışma Raporu(Aralık 2018 – Haziran 2021)
2 Temmuz 2021
DÜNYA HEPATİT GÜNÜ
27 Temmuz 2021

HASUDER Genel Kurulu 3 Temmuz 2021

Değerli HASUDER üyeleri,

3 Temmuz 2021 tarihinde Ankara’da yapılan HASUDER Genel Kurulu ile yeni Yönetim ve Denetim Kurulları belirlenmiş durumdadır. Yönetim Kurulumuz 3 Temmuz 2021 tarihinde önceki yönetimden görevi devralmış ve ilk toplantısında kendi arasında bir görev dağılımı yapmıştır. Altta yeni seçilen kurulların üye listesini ve görev dağılımını bilgilerinize sunuyoruz:

HASUDER Yönetim Kurulu (2021-2023)Görev
Prof. Dr. Bülent Kılıç (Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Halk Sağlığı AD)Başkan
Doç. Dr. Derya Çamur (Sağlık Bilimleri Ü – Gülhane Tıp Fakültesi, Halk Sağlığı AD)Genel Sekreter
Uz. Dr. İ. Erdem Erkoyun (İzmir Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı)Sayman
Prof. Dr. Tuğrul Erbaydar (Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Halk Sağlığı AD)Üye
Doç. Dr. Funda Sevencan (Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğü)Üye
Uz. Dr. Mithat Temizer (Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Epidemiyoloji BD)Üye
Uz. Dr. Bükre Çıkman (Çankırı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı)Üye
HASUDER Denetim Kurulu (2021-2023)
Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz (Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çevre Sağlığı BD)
Dr. Öğretim Üyesi Mestan Emek (Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Halk Sağlığı AD)
Uz. Dr. Güledal Boztaş (Ankara Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı)

Bu vesileyle önceki Yönetim Kurulu üyelerine, HASUDER’i kuruluşundan itibaren yönetmiş, emek harcamış tüm hocalarımıza, uzmanlarımıza, üyelerimize ve sözlü/yazılı olarak desteklerini açıklayan, kutlama/başarı dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Katılımcı, şeffaf, her zaman ulaşılabilir ve uyum içinde çalışan bir ekiple görevimizi yürütmeye gayret edeceğiz. Öncelikli hedefimiz halk sağlığı uzmanlarının sorunlarını çözmek için çaba harcamak ve derneğimizin en önemli yapısı olan çalışma gruplarımızı en üst düzeyde desteklemek ve daha da geliştirmek olacaktır. Ayrıca halk sağlığı uzmanlık öğrencilerinin dernek içinde fahri üye olarak daha aktif yer alması, uzman olduktan sonra da derneğin asıl sahipleri olarak aramıza katılması için çaba harcayacağız. Bu konuda tüm üyelerimizi HASUDER’e katkı vermeye, henüz üye olmayan halk sağlığı uzmanlarını da bir an önce derneğimize üye olmaları için özendirmek yönünde üyelerimizi yeni yönetime yardıma davet ediyoruz.

HASUDER Yönetim Kurulu