Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Ziyareti

Derneğimizin Antalya Ziyaretleri
9 Ekim 2019

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Ziyareti

23.09.2019 tarihinde HASUDER  Yönetim Kurulu ve 2019 Kongre Düzenleme Kurulunu temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Pınar Okyay, yönetimden Uz. Dr. F. Yeşim Karakoç ve Kongre Düzenleme Kurulundan Uz. Dr. Mete Önde ile birlikte Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalını ziyaret etti.

Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Rıfkı Aktekin, Doç. Dr. Yonca Sönmez, Doç. Dr. Mehtap Türkay, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Akdemir, Öğretim Görevlisi Dr. Hakan Erengin hocalarımız ile araştırma görevlilerimiz Dr. Fırat Köse, Dr. Emine Gülçin Ay, Dr. Damla Sebhan Bozbay ve Dr. Duygu Çanakçı heyetimizi misafir etti. Hocamız ve araştırma görevlilerimiz ile yapılan görüşmede derneğimizin çalışmaları anlatma bilgiler verildi. Fakültelerinde yürütülen eğitim ile ilgili bilgiler edinildi. HASUDER bünyesinde yapılması gerekenler ve yaklaşan kongremiz üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Değerli hocalarımıza ve araştırma görevlisi arkadaşlarımıza sıcak karşılama ve nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederiz.

HASUDER Yönetim Kurulu