Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Ziyareti
9 Ekim 2019
Dünya Ruh Sağlığı Günü Bu Yıl İntiharın Önlenmesine Odaklanıyor!
11 Ekim 2019

Derneğimizin Antalya Ziyaretleri

Antalya Muratpaşa Belediyesi Ziyareti

23.09.2019 tarihinde HASUDER  Yönetim Kurulu ve 2019 Kongre Düzenleme Kurulunu temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Pınar Okyay, yönetimden Uz. Dr. F. Yeşim Karakoç ve Uz. Dr. Mete Önde ile birlikte Antalya İl Sağlık Müdürlüğünü, Muratpaşa Belediye Başkanlığını ve Kongre 2019 otelimiz ASKA Resort Otelini ziyaret etti.

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür ile yapılan görüşmede kendisine HASUDER ve 2019 Kongremiz ile ilgili bilgi verildi. Kongre ile ilgili olarak, il sağlık müdürlüğü bünyesinde çalışanların katılımı, çalışmaların bildiri olarak sunulmasının teşviki ve katılımdaki özlük haklarının korunması ile ilgili görüşlerim iletildi; destek sözü alındı. Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür açılışa davet edildi. Hemen sonrasında Antalya İl Sağlık Müdürlüğün en eski Halk Sağlığı uzmanlarından Uz. Dr. Hülya Karakılınç’a nezaket ziyareti yapıldı.

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Ziyareti

Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal ile yapılan ziyarette de kendisine HASUDER ve 2019 Halk Sağlığı Kongresi ile ilgili bilgi verildi. Görüşmeye Belediye Sağlık İşleri Müdürü Dr. Pınar Akar da katıldı. Sayın başkan kongremize katılım ve destek sözü verdi.

Antalya Muratpaşa Belediyesi Ziyareti

Son olarak heyet, Kongre 2019 otelimi ASKA Resort Oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Antalya ASKA Resort Otel Ziyareti
Antalya Ziyaretleri

Değerli ev sahiplerine sıcak karşılama ve nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederiz.

HASUDER Yönetim Kurulu