Derneğimizin Uşak ve Afyonkarahisar’daki Anabilim Dalı Ziyaretleri

9 Eylül 2019

Derneğimizin Uşak ve Afyonkarahisar’daki Anabilim Dalı Ziyaretleri

Halk Sağlığı Uzmanları Derneğinin Değerli Üyeleri,

05.09.2019 tarihinde HASUDER Yönetim Kurulunu temsilen Prof. Dr. Pınar Okyay tarafından Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı ziyaret edilmiştir.

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalındaki görüşmede Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ufuk Berberoğlu hocamız ile derneğimizin çalışmaları ve yeni kurulan bir fakültede disiplinimizi desteklemek amacıyla derneğimiz bünyesinde yapılabilecekleri hakkında görüşler paylaşıldı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Başar Semiz makamında ziyaret edildi. Bu ziyarette Tıp Fakültesi öğretim üyelerine yönelik bazı eğitimlerin HASUDER işbirliği ile yapılabileceği görüşü ortaya çıktı.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalındaki görüşmede Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Kadriye Avcı ve Dr. Öğretim Üyesi Murat Demirezen hocalarımız, asistan arkadaşlarımız Dr. Yiğit Şenol, Dr. Burhanettin Erdemli ve Dr. İzzet Uyumaz ile yapılan görüşmede derneğimizin çalışmaları anlatıldı. Kongre, Egeli Halk Sağlıkçılar Toplantıları ve kurslar başta olmak üzere tüm süreçlere katılımın ve desteklerinin önemine değimildi. Hoca ve asistan arkadaşlarımızın beklentileri alındı. Eğitim etkinlikleri ve çalışmalarını paylaşma olanağı oldu.

Başta değerli hocalarımız olmak üzere ziyaret edilen anabilim dallarına sıcak karşılama ve nazik ev sahiplikleri teşekkür ederiz.