Doğu Akdeniz Halk Sağlığı Anabilim Dalları (DAHSAD) Toplantısı yapıldı

14 Mart Tıp Bayramı
14 Mart 2019
22 Mart Dünya Su Günü
Güvenilir Ve Yeterli Suya Erişim Temel İnsan Hakkıdır!
22 Mart 2019

Doğu Akdeniz Halk Sağlığı Anabilim Dalları (DAHSAD) Toplantısı yapıldı

Doğu Akdeniz Halk Sağlığı Anabilim Dalları (DAHSAD) Toplantısı

Doğu Akdeniz Halk Sağlığı Anabilim Dalları (DAHSAD) Toplantısı 15.03.2019 tarihinde Gaziantep’te yapıldı. DAHSAD Toplantısına bölge anabilim dallarında görev yapan akademiyenler ve asistanlar ile aynı bölgede görev yapan halk sağlığı uzmanları katıldı. Toplantıya HASUDER Yönetim Kurulu’ndan Prof. Dr. Pınar Okyay ve Prof.Dr. Sarp Üner katılmışlardır. Toplantıda Anabilim Dalları kendi lisans ve lisansüstü eğitimlerini sundular. Her iki düzey eğitimi ile ilgili geliştirilmesi gerekenler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanı Dr. Mehmet Emin İnce’nin de toplantıya katılımıyla, uzmanlarımızın istihdam sorunları tartışıldı. Toplamda 38 katılımcı ile geniş katılımlı bir bölge toplantısı gerçekleştirilmiş oldu.

DAHSAD Toplantısına ev sahipliği yapan Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Birgül Özçırpıcı ve Dr. Öğr. Üyesi Neriman Aydın hocalarımıza ve emeği geçen ve katılarak katkı sunan tüm katılımcılara HASUDER Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.