Halk Sağlığının değerli hocalarından Prof. Dr. Cemil ÖZCAN emekli oldu.

Dünya Lepra Günü
30 Ocak 2020
TOPLUM RUH SAĞLIĞI ÇALIŞTAYI 13-14 Şubat 2020
9 Şubat 2020

Halk Sağlığının değerli hocalarından Prof. Dr. Cemil ÖZCAN emekli oldu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı kurucu başkanı ve aynı üniversitenin 2002-2006 dönemi rektörü değerli hocamız Prof. Dr. Cemil ÖZCAN, 30 Ocak 2020 günü emekli olmuştur. 30 Ocak 2020 Perşembe günü saat 15 00’de Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlük Seminer Salonunda düzenlenen Emeklilik Törenine başta Manisa Celal Bayar Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet ATAÇolmak üzere çok sayıda akademik ve idari personel katılmıştır. Törende HASUDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Pınar OKYAY da bir konuşma yaparak, hocamıza Halk Sağlığına olan değerli katkıları için teşekkür etmiştir. Ayrıca hocamızın dostları 31 Ocak gecesi İzmir Fuarı Tenis Kulüp Restoranda bir emeklilik yemeği ile bir araya gelmiştir.

HASUDER Yönetim Kurulu olarak sayın hocamıza uzmanlık alanımıza yapmış olduğu katkılar için şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir emeklilik dönemi diliyoruz.

HASUDER Yönetim Kurulu