Halk Sağlığının değerli hocalarından Prof.Dr.Osman Günay emekli oldu.

73. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası
12 Ocak 2020
Dünya Lepra Günü
30 Ocak 2020

Halk Sağlığının değerli hocalarından Prof.Dr.Osman Günay emekli oldu.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Günay’ın 11 Ocak 2020 tarihinde Anabilim Dalı tarafından düzenlenen uğurlama yemeğine HASUDER Yönetim Kurulu adına Prof. Dr. Pınar Okyay katılmıştır. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu’nun da hazır bulunduğu törende, çok sayıda Halk Sağlığı uzmanı, yüksek lisans, doktora ve araştırma görevlisi yanında farklı illerden başta Prof. Dr. Necati Dedeoğlu,  Prof. Dr. Ali Özer, Prof. Dr. Mücahit Eğri, Dr. Öğr. Üy. Rıza Çıtıl ve Dr. Öğr. Gör. İlgün Özen Çınar olmak üzere çok sayıda akademisyen katılmıştır.

Prof. Dr. Osman Günay’ın değerli eşi ve çocuklarının da hazır bulunduğu tören hocamıza sunulan hediyeler ve dile getirilen iyi dileklerle çok sıcak bir ortamda geçmiştir. HASUDER Yönetim Kurulu olarak sayın hocamıza uzmanlık alanımıza yapmış olduğu katkılar için şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisine güzel ailesi ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir emeklilik dönemi diliyoruz.

HASUDER Yönetim Kurulu