Yönetim Kurulu Üyelerimiz(2018-2020)

Pınar OKYAY

Yönetim Kurulu Başkanı

Bornova Anadolu Lisesi 1983 ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 1989 mezunudur. Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Anabilim Dalında 1993-1998 yılları arasında eğitim görerek, Halk Sağlığı Doktoru unvanını elde etmiştir.

İzmir ve Manisa Sağlık Ocaklarında, Bornova Sağlık Grup Başkanlığında ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğünde (İstatistik Şube Müdürü ve İl Kalite Güvence Koordinatörü) olarak on yıl çalıştıktan sonra, 2000 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalına öğretim görevlisi olarak başlamıştır. Bir yıl sonra yardımcı doçent, 2006 yılında doçent ve 2011 yılında da profesör olmuştur. Epidemiyoloji, biyoistatistik ve sağlık araştırmaları, sağlığın geliştirilmesi ile kadın sağlığı öncelikli çalışma alanlarıdır.

Funda SEVENCAN

Genel Sekreter

2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu, 2002-2004 yılları arasında Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi hekimliği yaptı. 2009 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD'dan uzmanlığını aldı. 2009-2012 yılları arasında Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürlüğü yaptı. Halen Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde çalışmaktadır..

Melike YAVUZ

Sayman

1978, Ordu doğumlu. 2004 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2011 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamladı. 2012-2014 yılları arasında Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürlüğü, 2015 yılında İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. 2016-2017 yıllarında Kartal Toplum Sağlığı Merkezinde Halk Sağlığı Uzmanı olarak çalıştı. Aralık 2017’den bu yana Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Onur Özlem ÖZTÜRK

Üye

1997 yılında Dicle üniversitesi tıp Fakültesinden mezun oldu.

1998-1999 yılında Batıkent Sağlık Ocağı Diyarbakır

1999-2001 112 Acil 'de çalıştı.

2001-2003 Diyarbakır Valiliği Kurum Hekimliği yaptıktan sonra

2004 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı’nda ihtisasa başladı. 2009 uzmanlık sonu Devlet Hizmet Yükümlüsü olarak Hakkari’de Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü olarak göreve başladı. Sağlık Ocakları Şube Müdürlüğünü de birlikte yürüttü. 8 ay Şube Müdürlüğünden sonra İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 5 ay Müdür Yardımcılığından sonra Ağustos 2010 yılında Hakkari Sağlık Müdürü olarak görevlendirildi. Nisan 2012 yılına kadar iki yılbu göreve devam ettikten sonra Mayıs 2012 de İstanbul Beşiktaş Toplum Sağlığı Merkezine tayin edildi. Mart 2013-Ocak 2017 arası İstanbul Halk Sağlığı Müdür Yardımcılığı görevinden sonra 4 Ocak 2017 itibarı ile Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğünde Halk Sağlığı Uzmanı olarak çalıştı. 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

F. Yeşim KARAKOÇ

Üye

1992 Amasya Lisesi, 1999 Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. 2015yılındaAkdeniz Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında Uzmanlığını almıştır.

1999-2004 Sivas Merkez 4 no’luAlibaba Sağlık Ocağı, 2004-2010 Sivas Merkez Orhangazi Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak çalışmıştır. 2015 yılından beri Antalya Muratpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğünde çalışmaktadır.

Sarp ÜNER

Üye

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi 1981 ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 1987 mezunudur. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Anabilim Dalında 2000 yılında Halk Sağlığı Yüksek Lisansını ve 2006 yılında Halk Sağlığı Doktorasını tamamlamıştır.

İstanbul ve Ankara Sağlık Ocaklarında ve Ankara Sağlık Müdürlüğünde mezuniyet sonrası on yıldan fazla çalıştıktan sonra, 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalına araştırma görevlisi olarak başlamış ve 2010 yılında doçent ve 2015 yılında da profesör olmuştur.

Mehmet GÜLAY

...