On-line ISSN:2147-155X

TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANI İSTİFA ETTİ

11 Nisan 2013, Perşembe, 9:43 | Basında Halk Sağlığı | 1.403 kez okundu | 0 yorum
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı İstifa Etti Ocak 2012 tarihinde Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun Başkanlığına atanan Anestezi Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Mustafa Aksoy’un 10 Nisan 2013 tarihinde görevinden istifa ettiği öğrenildi. 14 aydır Halk Sağlığı Kurumunun başkanlığını yürüten Aksoy, bu kurumun ilk başkanı idi. Ülkemizde Sağlıkta Dönüşüm Sürecinde Sağlık Bakanlığının Merkez ve Taşra Teşkilatının yeniden örgütlenmesiyle Sağlık […]

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı İstifa Etti

Ocak 2012 tarihinde Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun Başkanlığına atanan Anestezi Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Mustafa Aksoy’un 10 Nisan 2013 tarihinde görevinden istifa ettiği öğrenildi.

14 aydır Halk Sağlığı Kurumunun başkanlığını yürüten Aksoy, bu kurumun ilk başkanı idi. Ülkemizde Sağlıkta Dönüşüm Sürecinde Sağlık Bakanlığının Merkez ve Taşra Teşkilatının yeniden örgütlenmesiyle Sağlık Bakanlığına Bağlı Kuruluşlar içinde yer alan Türkiye Halk Sağlığı Kurumu birinci basamak sağlık hizmetlerini yöneten önemli bir kuruluştur. Görev ve yetkileri bakımından Halk sağlığını kapsayan bu kuruluşun başına kimin getirileceği merak ediliyor?

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.