On-line ISSN:2147-155X

HALK SAĞLIĞI İNSAN GÜCÜ PLANLAMASI VE SEAB ÇALIŞTAYI YAPILACAK

6 Mayıs 2013, Pazartesi, 12:41 | Yönetim Kurulundan | 1.297 kez okundu | 0 yorum
HALK SAĞLIĞI İNSAN GÜCÜ PLANLAMASI VE SEAB ÇALIŞTAYI YAPILACAK Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ve HASUDER temsilcilerinin katılımıyla 8 Mayıs 2013 tarihinde Ankara’da bir günlük çalıştay yapılacak. Çalıştayda Halk Sağlığı Uzmanlarının istihdamı ve insan gücü planlaması ile Sağlık Eğitim Araştırma Bölgesi (SEAB) Protokolü masaya yatırılacak. 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığının Merkez ve Taşra […]

HALK SAĞLIĞI İNSAN GÜCÜ PLANLAMASI VE SEAB ÇALIŞTAYI YAPILACAK

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ve HASUDER temsilcilerinin katılımıyla 8 Mayıs 2013 tarihinde Ankara’da bir günlük çalıştay yapılacak. Çalıştayda Halk Sağlığı Uzmanlarının istihdamı ve insan gücü planlaması ile Sağlık Eğitim Araştırma Bölgesi (SEAB) Protokolü masaya yatırılacak.

663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığının Merkez ve Taşra Teşkilatının yeniden örgütlenmesiyle, Halk Sağlığı Uzmanlarına olan ihtiyaç daha da artmıştır. Aynı zamanda halen var olan Halk Sağlığı Uzmanlarının sahada meslek tanımlarına uygun yerlerde çalışması konusunda sorunlar yaşanmaktadır. Diğer taraftan yeniden örgütlenme sürecinde Tıp Fakültelerinde Sağlık Eğitim Araştırma Bölgelerinin kurulması için var olan protokolün revize edilmesi gerekmektedir. Bu konuları değerlendirmek üzere HASUDER’in talebi ve Türkiye Halk sağlığı Kurumunun davetiyle 08 Mayıs 2013 tarihinde Ankara’da bir günlük bir çalıştay yapılacak. Çalıştaya Türkiye Halk sağlığı Kurum temsilcileri ile HASUDER temsilcileri katılacak.


Galerideki Resimler

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.