On-line ISSN:2147-155X

Sağlıkta Araştırma ve Çözümleme (2013)

10 Mayıs 2013, Cuma, 9:28 | Okudum-İzledim-Paylaşıyorum | 4.398 kez okundu | 1 yorum
İlk yazımı 2001’de ‘Sağlıkta Araştırma Teknikleri ve Analiz Yöntemleri’, ikinci yazımı 2006’da ‘Sağlıkta Araştırma ve Çözümleme’ olarak sunulan kitap bir kez daha yazılarak 2013’te yine ‘Sağlıkta Araştırma ve Çözümleme’ adıyla yayımlandı. Araştırma tanımı ve kavramı nedensellik tabanına oturtuldu, normal dağılım ve anlamlılık daha anlaşılır ve yeni örneklerle açıklandı, nedensel etkinin belirlenmesinde önemli değişiklikler yapıldı. Anlaşılabilirliğin […]

İlk yazımı 2001’de ‘Sağlıkta Araştırma Teknikleri ve Analiz Yöntemleri’, ikinci yazımı 2006’da ‘Sağlıkta Araştırma ve Çözümleme’ olarak sunulan kitap bir kez daha yazılarak 2013’te yine ‘Sağlıkta Araştırma ve Çözümleme’ adıyla yayımlandı.

Araştırma tanımı ve kavramı nedensellik tabanına oturtuldu, normal dağılım ve anlamlılık daha anlaşılır ve yeni örneklerle açıklandı, nedensel etkinin belirlenmesinde önemli değişiklikler yapıldı. Anlaşılabilirliğin artırılmasına özen gösterildi, yeni örnekler ve şekiller sunuldu. Tüm yazımda ayıklamalar, yenilemeler, güncellemeler uygulandı. Okuruna en kolay ve ucuz yöntemle ulaştırılması için yine yazarca dağıtımı uygun görüldü.

Gazanfer Aksakoğlu ile iletişim:

E-posta: gazanfer.aksakoglu@deu.edu.tr

Tel: 2324124001

En doğru ve güvenilir biçimde ulaşılması için açık adres, telefon ve e-posta bildirilmeli.

Herkese keyifli okuma dileğiyle ve bulunan yanlışların ve olumsuz görüşlerin iletilmesi beklentisiyle, sevgi ve saygılarımla.

Gazanfer Aksakoğlu


Galerideki Resimler

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

9 Ocak 2015 Cuma, 14:49
ERHAN ŞEKER

gümüşhane üniversitesinde öğretim görevlisiyim kitabı incelemek ve kaynak olarak kullanmak istiyorum nasıl faydalanabilirim saygılar…