On-line ISSN:2147-155X

TÜBİTAK ‘dan “5001 – 5002 Akademik e-Kitap” çağrıları

5 Haziran 2013, Çarşamba, 11:10 | Kurumlardan-Birimlerden Haberler | 1.812 kez okundu | 0 yorum
TÜBİTAK ‘dan  “5001 – 5002 Akademik e-Kitap” çağrıları Dijital İçerikli Açık Ders Kaynaklarını Destekleme Programı ile Türkiye’deki lisans/önlisans öğrencilerine fırsat eşitliği sağlanarak kolayca ulaşabilecekleri, herkesin erişimine açık Türkçe akademik kaynaklar üretmek amacıyla TÜBİTAK tarafından “Dijital İçerikli Açık Ders Kaynaklarını Destekleme Programı” kapsamında “5001 Akademik e-Kitap” çağrısı yapılmıştır. Program kapsamında hazırlanacak ders materyalleri, üniversitelerimizde okutulan derslere […]

TÜBİTAK ‘dan  “5001 – 5002 Akademik e-Kitap” çağrıları

Dijital İçerikli Açık Ders Kaynaklarını Destekleme Programı ile Türkiye’deki lisans/önlisans öğrencilerine fırsat eşitliği sağlanarak kolayca ulaşabilecekleri, herkesin erişimine açık Türkçe akademik kaynaklar üretmek amacıyla TÜBİTAK tarafından “Dijital İçerikli Açık Ders Kaynaklarını Destekleme Programı” kapsamında “5001 Akademik e-Kitap” çağrısı yapılmıştır. Program kapsamında hazırlanacak ders materyalleri, üniversitelerimizde okutulan derslere yardımcı olması amacıyla, problem çözüm setleri, sunum slaytları, animasyonlar, etkileşimli uygulamalar vb. ile içeriği zenginleştirilmiş ve çağı yakalayan teknolojilerle hazırlanmış Türkçe akademik kitaplar ve ders video kayıtlarından oluşacaktır.

5001 çağrısı için son başvuru 14 Haziran 2013 olarak ilan edilmiştir. Ekte 5001 nolu çağrı ile ilgili ayrıntılı metin yer almaktadır. İlgilenen üyelerimize duyurulur.

ÇAĞRI METNİNİN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ…


Galerideki Resimler

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.