On-line ISSN:2147-155X

MAYIS AYINDA HASUDER KÜTÜPHANEYE YÜKLENEN YAYINLAR

12 Haziran 2013, Çarşamba, 2:31 | HASUDER Okulu ve E-Kütüphane | 1.221 kez okundu | 0 yorum
  MAYIS AYINDA HASUDER KÜTÜPHANEYE YÜKLENEN YAYINLAR HASUDER Kütüphaneye her ay Halk Sağlığı ile ilgili yeni yayınlar yüklenmektedir. Bu ay özellikle Halk Sağlığı gözüyle şiddeti ve eşitsilikleri içeren yayınlara HASUDER Kütüphanesinden ulaşılabilir. Yüklenen yayınların listesi aşağıda görülmektedir:   1. EŞİTSİZLİKLER KISMINA: DSÖ  Employment Conditions and Health Inequalities RAPORU. 2.  İDDET VE HALK SAĞLIĞI KISMINA: The History of […]

 

MAYIS AYINDA HASUDER KÜTÜPHANEYE YÜKLENEN YAYINLAR

HASUDER Kütüphaneye her ay Halk Sağlığı ile ilgili yeni yayınlar yüklenmektedir. Bu ay özellikle Halk Sağlığı gözüyle şiddeti ve eşitsilikleri içeren yayınlara HASUDER Kütüphanesinden ulaşılabilir. Yüklenen yayınların listesi aşağıda görülmektedir:

 

1. EŞİTSİZLİKLER KISMINA: DSÖ  Employment Conditions and Health Inequalities RAPORU.

2.  İDDET VE HALK SAĞLIĞI KISMINA: The History of Violence as a Public Health Issue, The Public Health Approach to Violence Prevention, World report on violence and health RAPORLARI.

3. DSÖ KISMINA: World Health Statistics 2013 RAPORU.

4. TOPLUM BESLENMESİ KISMINA: Hekim gözüyle sağlıklı beslenme ve öne çıkan güncel konular inceleme ve değerlendirme kitabı /Haceetep Künyeli kitap.

5. DERGİLER KISMINA: Türkiye Halk Sağlığı Dergisinin 2013/11.Sayısı,

 

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.