On-line ISSN:2147-155X

HASUDER YETERLİK KURULU TOPLANIYOR

13 Haziran 2013, Perşembe, 9:48 | Kapak haberi | 901 kez okundu | 0 yorum
HASUDER YETERLİK KURULU  TOPLANIYOR 2011 yılında Trabzon’da yapılan HASUDER Genel Kurul toplantısında HASUDER Yeterlik Kurulunun kurulması kararlaştırılmıştı. Geçen süreçte Yeterlik Kurulunun çalışma şekli ve üyelerinin seçimiyle ilgili çalışmalar tamamlandı. Yeterlik Kurulunun Organları: 1. Yeterlik Genel Kurulu 2. Yeterlik Yürütme Kurulu 3. Yeterlik Denetleme Kurulu 4. Eğitim Üst Kurulu 5. Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme Komisyonu […]

HASUDER YETERLİK KURULU  TOPLANIYOR

2011 yılında Trabzon’da yapılan HASUDER Genel Kurul toplantısında HASUDER Yeterlik Kurulunun kurulması kararlaştırılmıştı. Geçen süreçte Yeterlik Kurulunun çalışma şekli ve üyelerinin seçimiyle ilgili çalışmalar tamamlandı.

Yeterlik Kurulunun Organları:

1. Yeterlik Genel Kurulu

2. Yeterlik Yürütme Kurulu

3. Yeterlik Denetleme Kurulu

4. Eğitim Üst Kurulu

5. Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme Komisyonu

6. Yeterlik Ölçme Değerlendirme Komisyonu

 

Yeterlik Genel Kurulu Uzmanlık Derneğimize asil olarak üye olanlardan oluşmakta olup, Yeterlik Kurulunun üst düzey organını oluşturmaktadır. Yeterlik genel Kurulu olağan olarak olarak Ulusal Halk Sağlığı Kongrelerinde toplanmaktadır.

Yeterlik Genel Kurulu dışındaki organlarda görev alacak üyeler 15-16  Haziran 2013 tarihinde Ankara’da TTB salonlarında ilk toplantılarını yapacak. Yeterlik Kuruluna seçilen ve görev alan üyelerimize verimli toplantı olması dileğiyle kolaylıklar dileriz.

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.