On-line ISSN:2147-155X

ALANDAN SESLENİYORUZ Ağustos 2013

11 Eylül 2013, Çarşamba, 11:32 | Alandan Sesleniyoruz | 1.386 kez okundu | 0 yorum
ATAMA VE YÜKSELMELER   1. Doç. Dr. Ahmet Ruhi TORAMAN  Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı olarak yeni  görevine başlamıştır.   2. Uzm. Dr. Muhammet Fatih ÖNSÜZ Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na yardımcı doçent olarak atanmıştır.   3. Dr. Fazıl KOÇAŞ Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim […]

ATAMA VE YÜKSELMELER

 

1. Doç. Dr. Ahmet Ruhi TORAMAN  Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı olarak yeni  görevine başlamıştır.

 

2. Uzm. Dr. Muhammet Fatih ÖNSÜZ Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na yardımcı doçent olarak atanmıştır.

 

3. Dr. Fazıl KOÇAŞ Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır.

 

4. Dr. Esin ÇETİNKAYA SÜMER İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır.

 

5. Dr. Hasan DEMİRTAŞ Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır.

 

6. Dr. Emine Gökçen EKEN ve Dr. Şirin ERGÜDEN KENDİRLİNAN Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır.

 

7. Dr. Burak SÖNMEZER ve Dr. Reşat AYDIN Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır.

 

 

 

 

 

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.