On-line ISSN:2147-155X

XVI Ulusal Halk Sağlığı Kongresi Antalya’da Yapılacak

4 Ocak 2013, Cuma, 2:39 | Genel, Kongrelerden-Toplantılardan | 2.048 kez okundu | 0 yorum
XVI ULUSAL HALK SAĞLIĞI KONGRESİ ANTALYA DA YAPILACAK   16. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi Ekim 2013 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecektir. Kongrenin ana teması “Sağlığı Geliştirme”dir. Halk sağlığının hemen her alanını yakından ilgilendiren “Sağlığı Geliştirme” konusunu Kongremizde daha yakından ele almak ve incelemek arzusundayız. Bunun yanı sıra Kongrede temel halk sağlığı, sağlık yönetimi, epidemiyoloji, sağlık ekonomisi, demografi […]

XVI ULUSAL HALK SAĞLIĞI KONGRESİ ANTALYA DA YAPILACAK

 

16. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi Ekim 2013 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecektir. Kongrenin ana teması “Sağlığı Geliştirme”dir. Halk sağlığının hemen her alanını yakından ilgilendiren “Sağlığı Geliştirme” konusunu Kongremizde daha yakından ele almak ve incelemek arzusundayız.

Bunun yanı sıra Kongrede temel halk sağlığı, sağlık yönetimi, epidemiyoloji, sağlık ekonomisi, demografi ve sağlık, tıp için sosyal bilimler, sağlık eğitimi, çevre sağlığı, halk sağlığı laboratuvarı, toplum beslenmesi, bulaşıcı hastalıklar, afetler/kazalar, kadın sağlığı/üreme sağlığı, çocuk sağlığı, kronik hastalıklar ve engellilik, iş sağlığı gibi tüm halk sağlığı konuları ele alınacaktır.

Kongremizin ilk gününde kurslar düzenlenecektir, ardından 3.5 gün kongrenin ana teması ve diğer halk sağlığı konularında konferans ve paneller düzenlenecek; sözel ve poster bildiriler sunulacaktır.

Kongreye gönderilecek bildiriler Kongre web sayfası üzerinden kabul edilecektir. Bildiri gönderme ile ilgili ayrıntılar daha sonra belirtilecektir.
Kongre için TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programına başvurularak etkinlikte bildiri/poster sunumu yapacak olan 35 yaş ve altındaki genç araştırmacılar için katılımcı desteği (yol, konaklama ve iaşe giderlerine kısmi destek) istenecektir.
Kongre ile ilgili gelişmelerini http://kongre.hasuder.org.tr/index.php/uhsk16/ adresinden izleyebilirsiniz.

Antalya’da buluşmak üzere, yeni yılınızı kutluyor; barış içinde, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi diliyoruz.18.12.2012
Prof. Dr. Levent Dönmez
Kongre Eş Başkanı, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı

Doç. Dr. Tacettin İnandı

Kongre Eş Başkanı, Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.