On-line ISSN:2147-155X

Tütün Kontrolü ve Sigara Bağımlılığı Tedavisi Kursu Antalya’da Yapıldı

4 Kasım 2013, Pazartesi, 9:57 | Tütün İle Mücadele Çalışma Grubu | 1.509 kez okundu | 0 yorum
HASUDER-Tütün İle Mücadele Çalışma Grubu’ndan Haberler… 27 Ekim 2013 1.      HASUDER-Tütün İle Mücadele Çalışma Grubu Tarafından 26-27 Ekim 2013 Tarihlerinde Antalya’da Tütün Kontrolü ve Sigara Bağımlılığı Tedavisi Kursu Düzenlendi. HASUDER Tütün İle Mücadele Çalışma Grubu (TMÇG) tarafından hekimlere yönelik olarak “Tütün Kontrolü ve Sigara Bağımlılığı Tedavisi Kursu’nun 11. si 26-27 Ekim 2013 tarihinde Antalya’da 16. […]

HASUDER-Tütün İle Mücadele Çalışma Grubu’ndan Haberler…

27 Ekim 2013

1.      HASUDER-Tütün İle Mücadele Çalışma Grubu Tarafından 26-27 Ekim 2013 Tarihlerinde Antalya’da Tütün Kontrolü ve Sigara Bağımlılığı Tedavisi Kursu Düzenlendi.

HASUDER Tütün İle Mücadele Çalışma Grubu (TMÇG) tarafından hekimlere yönelik olarak “Tütün Kontrolü ve Sigara Bağımlılığı Tedavisi Kursu’nun 11. si 26-27 Ekim 2013 tarihinde Antalya’da 16. Ulusal Halk Sağlığı Kongre etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

Kurs yürütücülüğünü Prof. Dr. Dilek Aslan yaptı. HASUDER Yönetim Kurulu ve aynı zamanda HASUDER TMÇG üyesi Prof. Dr. Gamze Çan kursun iletişim, planlama, hazırlık aşamalarında aktif olarak yer aldı.  Kursa eğitici olarak HASUDER TMÇG üyeleri Doç. Dr. Türkan Günay, Doç. Dr. Raika Durusoy, Uzm. Dr. Hülya Belek, Dr. Gülsün Şimşek,  Prof. Dr. Dilek Aslan’ın yanı sıra Sağlık Bakanlığı temsilcisi Uzm. Dr. Peyman Altan, Akdeniz Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özbudak ve  Akdeniz Üniversitesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma ve Uygulama Merkezi Bağımlılık Merkezi üyesi Uzm. Dr. Mükerrem Güven katıldılar.

Haberin Tamamını Okumak İçin BURAYA TIKLAYINIZ…

 


Galerideki Resimler

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.