Basında Halk Sağlığı Ekim – Kasım 2013

26 Kasım 2013, Salı, 10:43 | Basında Halk Sağlığı | 1.041 kez okundu | 0 yorum
BASINDA HALK SAĞLIĞI – EKİM – KASIM 2013 Basında sağlık köşesinin Ekim ve Kasım aylarında gazatelere ve internet sitelerine yansıyan haberlerden seçmeler yapmaya başladık. İlk haber Antalya’da yapılan Ulusal Halk Sağlığı Kongresi ile ilgilidir. Bundan sonra Çocuk İşçilerle ilgili haber gelmektedir. Bu haber ülkemizde iş kazaları sorunlarının sadece yetişkinleri değil çocukları da pençesine aldığının önemli […]

BASINDA HALK SAĞLIĞI – EKİM – KASIM 2013

İlk haber Antalya’da yapılan Ulusal Halk Sağlığı Kongresi ile ilgilidir. Bundan sonra Çocuk İşçilerle ilgili haber gelmektedir. Bu haber ülkemizde iş kazaları sorunlarının sadece yetişkinleri değil çocukları da pençesine aldığının önemli bir kanıtıdır.

Bu haberler dışında sağlık gündemi ile ilgili olarak yakalayabildiğimiz haberlerden seçmeler bu ayki sağlık köşesinde sunulmuştur.

Ayrıca Çağatay Hocamızın Cumhuriyet Gazetesi’nde çıkan “Yoksul ve Kör Halk Sağlıkçısı” başlıklı yazısını da aşağıda görebilirsiniz.

TÜM METNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Araş.Gör.Dr.Sezgin SEVİM

Doç.Dr.Coşkun Bakar