On-line ISSN:2147-155X

ALANDAN SESLENİYORUZ Kasım 2013

9 Aralık 2013, Pazartesi, 1:54 | Alandan Sesleniyoruz | 1.290 kez okundu | 0 yorum
  Kasım  sayısında bir profesör ve bir anabilim dalı başkanı ataması ile yeni göreve başlayan, yer değiştiren ve görevden ayrılan on üç araştırma görevlisi arkadaşımızı  duyuruyoruz.    Atama ve Yükselmeler İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ethem ERGİNÖZ  profesör kadrosuna atanmıştır.   Prof. Dr. Yasemin AÇIK Fırat Üniversitesi Tıp […]

 

Kasım  sayısında bir profesör ve bir anabilim dalı başkanı ataması ile yeni göreve başlayan, yer değiştiren ve görevden ayrılan on üç araştırma görevlisi arkadaşımızı  duyuruyoruz.

 

 Atama ve Yükselmeler

  1. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ethem ERGİNÖZ  profesör kadrosuna atanmıştır. 
  2.  Prof. Dr. Yasemin AÇIK Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı başkanlığına atanmıştır. 
  3. Dr. Tuğba TAŞER ve Dr. Ayşe Merve EKER Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır. Aynı anabilim dalından araştırma görevlisi Dr. Emine ULU BOSTAN Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na, Dr. Mehmet MEMİŞ Malatya İnönü Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na ailevi nedenlerden dolayı geçiş yapmışlar, araştırma görevlisi Dr. Canan DEMİRDAĞ ve Dr. İlker KOÇAR ise  görevlerinden ayrılmışlardır. 
  4. Dr. Sezgin SEVİM Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır. 
  5. Dr. Nida SARI Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır. 
  6. Dr. S. İpek AKDENIZ  İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır. 
  7. Dr. Barış CAN, Dr. Özlem ONAT, Dr. Hande CİHAN  Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır. 
  8. Dr. Erkay NACAR İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır. 

    Arkadaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

     

    Doç. Dr. İbrahim KORUK

    Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi

    Halk Sağlığı AD

    E posta: ibrahimkoruk@yahoo.com

    Mobil: 05334121871

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.