On-line ISSN:2147-155X

Prof.Dr.Hilmi ERGİNÖZ ve Prof.Dr.Orhan DEMİRHİNDİ İSİMLERİ CERRAHPAŞA’DA YAŞAYACAK !

15 Aralık 2013, Pazar, 1:33 | Alandan Sesleniyoruz | 1.486 kez okundu | 1 yorum
Prof.Dr.Hilmi ERGİNÖZ ve Prof.Dr.Orhan DEMİRHİNDİ  İSİMLERİ CERRAHPAŞA’DA YAŞAYACAK ! İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Akademik Kurulu  04.09.2013 tarihinde yaptığı toplantıda  anabilim dalı dersliğine Anabilim Dalı Kurucu Başkanı Prof. Dr. Orhan DEMİRHİNDİ’nin, anabilim dalı seminer kitaplığına ise kitaplığın kurulmasını ve Dünya Sağlık Örgütü referans kitaplığı olmasını sağlayan Prof. Dr. Hilmi ERGİNÖZ’ün adlarının verilmesine karar […]

Prof.Dr.Hilmi ERGİNÖZ ve Prof.Dr.Orhan DEMİRHİNDİ  İSİMLERİ CERRAHPAŞA’DA YAŞAYACAK !

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Akademik Kurulu  04.09.2013 tarihinde yaptığı toplantıda  anabilim dalı dersliğine Anabilim Dalı Kurucu Başkanı Prof. Dr. Orhan DEMİRHİNDİ’nin, anabilim dalı seminer kitaplığına ise kitaplığın kurulmasını ve Dünya Sağlık Örgütü referans kitaplığı olmasını sağlayan Prof. Dr. Hilmi ERGİNÖZ’ün adlarının verilmesine karar vermiştir. Karar fakülte yönetim kurulu ve üniversite senatosunca onaylanmış ve 25.11.2013 tarihinde yapılan bir törenle Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgün ENVER tarafından tabelalar takılmıştır.

Prof. Dr. Orhan DEMİRHİNDİ 1967-1993 yılları arasında ve Prof. Hilmi ERGİNÖZ 1974-1996 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda görev yapmıştır. Her iki öğretim üyesi yaş haddinden emekli olarak görevlerinden ayrılmışlardır.

Prof. Dr. Hilmi ERGİNÖZ Hocamız derslik ve kitaplık isimlerinin verildiği tören günü 25. 11. 2013 tarihinde vefat etmiştir.

Prof. Dr. Hilmi ERGİNÖZ Hocamıza tanrıdan rahmet sevenlerine baş sağlığı, Prof. Dr. Orhan DEMİRHİNDİ Hocamıza uzun bir ömür diliyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Doç. Dr. İbrahim KORUK

 

 


Galerideki Resimler

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

8 Ocak 2015 Perşembe, 11:20
recep özkan

heriki hocamla baba ogul gibi çalıştım onlardan çok şeyler ögrendim hiç bir zaman unutmayacagım allah nur içinde yatırsın acım çok büyük