On-line ISSN:2147-155X

Prof.Dr. Seçil Özkan Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanlığına Atandı

28 Aralık 2013, Cumartesi, 7:16 | Alandan Sesleniyoruz, Kapak haberi | 2.723 kez okundu | 0 yorum
Prof.D. Seçil Özkan Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanlığına Atandı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD Öğretim Üyesi Prof.Dr. Seçil Özkan 25.12.2013 tarihinde Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanlığına atanmıştır. Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz. Prof.Dr. Seçil Özkan’ın özgeçmişi aşağıda görülmektedir.   Prof. Dr. Seçil ÖZKAN’ın Özgeçmişi 1970 yılında İzmir’de doğan Sn. ÖZKAN, 1992 yılında Ankara […]

Prof.D. Seçil Özkan Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanlığına Atandı

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD Öğretim Üyesi Prof.Dr. Seçil Özkan 25.12.2013 tarihinde Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkanlığına atanmıştır. Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz. Prof.Dr. Seçil Özkan’ın özgeçmişi aşağıda görülmektedir.

 

Prof. Dr. Seçil ÖZKAN’ın Özgeçmişi

1970 yılında İzmir’de doğan Sn. ÖZKAN, 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu ve aynı yıl Artvin Yusufeli Merkez Sağlık Ocağında göreve başladı. 1999 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda Uzmanlık Eğitimini tamamladı. 1999 yılından itibaren bir yıl süreyle Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Sağlık Ocakları Daire Başkanı olarak görev yaptı. 2002 yılında Gazi Üniversitesinde “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2000 yılından itibaren dört yıl süre ile Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı.  2004-2005 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Koordinatör Yardımcısı olarak görev yaptı. 2006 yılında Gazi Üniversitesinde Halk Sağlığı Doçenti olan Sn. ÖZKAN, 2011 yılına kadar Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında Doçent Doktor olarak görev yaptı.  2011 yılında aynı üniversitede Profesör Doktor olarak göreve başladı. 2010-2013 yılları arasında Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde, Enstitü Kurul Üyeliği ile aynı üniversitede Kazaların Demografisi ve Epidemiyolojisi Anabilim Dalı Başkanlığı ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi,   Başkoordinatör Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2012 yılında Gazi Üniversitesinde Rektör Danışmanlığı görevine getirilen Sn. ÖZKAN, 2013 yılında Gazi Üniversitesinde Etik Komisyonu Başkanlığı ve Eğitim – Öğretim Komisyonu üyeliği yaptı.

 

Halk sağlığı alanında faaliyet gösteren çeşitli derneklerde ve sivil tolum kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik görevlerinde bulunan Sn. ÖZKAN’ın Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan çok sayıda makalesi ile ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan çok sayıda bildirisi bulunmaktadır. Gerek Üniversite’nin gerekse Sağlık Bakanlığının yürütmüş olduğu pek çok projede ve eğitimlerde görev alan Sn. ÖZKAN, lisans ve lisansüstü düzeyde verdiği derslerin yanı sıra çok sayıda proje ve teze de danışmanlık hizmeti vermiştir. Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Sn. ÖZKAN, Evli ve üç çocuk annesidir.

Anahtar Kelimeler: ,

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.