On-line ISSN:2147-155X

HALK SAĞLIĞININ KUTUP YILDIZI : Prof. Dr. NECATİ DEDEOĞLU

2 Aralık 2012, Pazar, 9:30 | Genel, İz Bırakanlar, Prof.Dr.Necati Dedeoğlu | 2.316 kez okundu | 0 yorum
HALK SAĞLIĞINDA İZ BIRAKANLAR HALK SAĞLIĞININ KUTUP YILDIZI : Prof. Dr. NECATİ DEDEOĞLU Halk Sağlığında Gündem’in artık gelenekleşmiş köşesi olan HALK SAĞLIĞINDA İZ BIRAKANLAR ‘ın bu ay konuğu değerli hocamız Prof. Dr. Necati Dedeoğlu. İkinci kuşak Halk Sağlıkçılar içinde çok yünlü önder kişiliği ile dikkati çeken, birçoğunun söylemeyi düşünüp de bir türlü ifade edemediği şeylerİ […]

HALK SAĞLIĞINDA İZ BIRAKANLAR

HALK SAĞLIĞININ KUTUP YILDIZI : Prof. Dr. NECATİ DEDEOĞLU

Halk Sağlığında Gündem’in artık gelenekleşmiş köşesi olan HALK SAĞLIĞINDA İZ BIRAKANLAR ‘ın bu ay konuğu değerli hocamız Prof. Dr. Necati Dedeoğlu.

İkinci kuşak Halk Sağlıkçılar içinde çok yünlü önder kişiliği ile dikkati çeken, birçoğunun söylemeyi düşünüp de bir türlü ifade edemediği şeylerİ en açık ifadelerle samimiyetle söyleyen Dedeoğlu, bir çoğumuz için bir Kutup yıldızı olmuştur.  Bu nedenle onu biraz daha yakından tanımak ve onu henüz yeni tanıyacak olan genç nesil için bir fırsat olacak bu bölüm. Değerli hocamız daha henüz genç ve üretken, bir çoğumuzdan dinç, sporcu ve açık zihinli.  Ondan öğrenecek epeyce şeyimiz var daha. Ona sağlıklı ve üretken bir emeklilik diliyoruz.

Bu bölüme katkı sağlayan dostlarımıza içten teşekkürler sunuyoruz.

İyi okumalar sizlere..

 

HSG Editörleri

 

Anahtar Kelimeler: ,

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.