On-line ISSN:2147-155X

ALANDAN SESLENİYORUZ Ocak 2014

10 Şubat 2014, Pazartesi, 12:55 | Alandan Sesleniyoruz | 1.324 kez okundu | 0 yorum
ALANDAN SESLENİYORUZ Ocak 2014  Ocak  ayında  doçent ünvanı alan üç meslektaşımızı, bir anabilim dalı başkanı atamasını, bir sağlık eğitim ve araştırma bölgesi eğitim sorumlusu görevlendirmesini, yedi araştırma görevlisi atamasını  ve iki araştırma görevlisi yer değişikliğini duyuruyoruz.   Atama ve Yükselmeler   1. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. […]

ALANDAN SESLENİYORUZ Ocak 2014

 Ocak  ayında  doçent ünvanı alan üç meslektaşımızı, bir anabilim dalı başkanı atamasını, bir sağlık eğitim ve araştırma bölgesi eğitim sorumlusu görevlendirmesini, yedi araştırma görevlisi atamasını  ve iki araştırma görevlisi yer değişikliğini duyuruyoruz.

 

Atama ve Yükselmeler

 

1. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Alpaslan TÜRKKAN

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd.Doç. Dr. Ertan KARA,

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Türker TÜRKER ,

doçent ünvanı almışlardır.

2. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanlığına Prof. Dr. Hakan ALTINTAŞ seçilmiştir.

3. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Elçin BALCI Sağlık Eğitim ve Araştırma Bölgesi Eğitim Sorumlusu olarak görevlendirilmiştir.

4. Dr.Belgin ORAL, Dr.Meryem KABACAOĞLU, Dr.Mehmet TEMEL Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamışlardır.

5. Dr. Tuba AYDIN, Dr. Umahan KALE,  Dr. Abdurrahman GÜMÜŞ Yüzüncü yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamış, aynı anabilim dalından Dr. Emine ULU BOTAN Fırat Üniversitesine geçiş yapmıştır.

6. Dr. Gülçin Elmas ERDOĞAN Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na  araştırma görevlisi olarak başlamış, aynı anabilim dalından Dr.Turgay BOZKURT Gaziosmanpaşa Üniversitesine naklen atanmıştır.

 

Arkadaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

Doç. Dr. İbrahim KORUK

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi

Halk Sağlığı Anabilim Dalı

E posta: ibrahimkoruk@yahoo.com

Mobil: 0 533 412 18 71

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.