On-line ISSN:2147-155X

BASIN’DA ERMENEK KATLİAMI

30 Ekim 2014, Perşembe, 10:57 | Basında Halk Sağlığı | 1.220 kez okundu | 0 yorum
BASIN’DA ERMENEK KATLİAMI Bugün sadece Cumhuriyet’in 91. Yılını kutlayan mesajlar almak ve vermek isterdim. Ancak böyle bir günde ne yazık ki artık fıtrat haline gelen bir acının haberlerini sizlerle paylaşmak zorundayım. Kim bilir? Belki de böyle bir olayı Cumhuriyet’in yıl dönümünde yaşamamızın bir anlamı vardır. Belki de Cumhuriyetimizin kurucusunun bize bıraktığı manevi mirası olan bilim […]

BASIN’DA ERMENEK KATLİAMI

Bugün sadece Cumhuriyet’in 91. Yılını kutlayan mesajlar almak ve vermek isterdim. Ancak böyle bir günde ne yazık ki artık fıtrat haline gelen bir acının haberlerini sizlerle paylaşmak zorundayım. Kim bilir? Belki de böyle bir olayı Cumhuriyet’in yıl dönümünde yaşamamızın bir anlamı vardır. Belki de Cumhuriyetimizin kurucusunun bize bıraktığı manevi mirası olan bilim ve aklı hiç kullanmamamızın bedellerini ödüyoruzdur. Cumhuriyet’in yöneticileri, özellikle son dönemde bırakın bu manevi mirası sahiplenmeyi, bu mirasa sahip çıkmak isteyenlere de savaş açmışlardır. Bilim ve akıl hayatımızı yönlendiremediğinde doğal olarak ölüm fıtrattan olmaktadır.

29 Ekim akşamı itibarı ile halen işçilere ulaşılmaya çalışılıyordu. Umarız hepsi sağ salim sevdiklerinin yanına dönebilirler.

BASIN’DA ERMENEK KATLİAMI

Ermenek’te acılı bekleyiş sürüyor
Ermenek’te meydana gelen maden kazasının ardından yer altında mahsur kalan işçilerin yakınlarının acılı bekleyişi sürüyor.
Maden ocağı dışında gözyaşı döken işçi yakınları zaman zaman arama kurtarma çalışmalarına da katılmak istedi.
Karaman’ın Ermenek İlçesi’ndeki Pamuklu Köyü yakınlarındaki kömür ocağındaki göçükte işçiler mahsur kaldı.


Galerideki Resimler

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.