ALANDAN SESLENİYORUZ Kasım 2014

9 Aralık 2014, Salı, 11:55 | Alandan Sesleniyoruz | 1.267 kez okundu | 0 yorum
  Bu sayıda, biri anabilim dalı başkanlığına atanan diğeri emekli olan iki profesör hocamızı, birisi yer değişikliği yapan diğeri çevre hekimliği bilim uzmanlığı alan iki halk sağlığı uzmanı arkadaşımızı ve araştırma görevlisi olarak aramıza katılan bir meslektaşımızı duyuruyoruz.    I. Atama ve Yükselmeler   1. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. […]

I. Atama ve Yükselmeler

1. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Süleyman Erhan DEVECİ anabilim dalı başkanı olmuştur.

2.  Hacettep Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Songül ACAR VAİZOĞLU, 17.11.2014 tarihinde emekli  olmuştur.

3. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Çevre Sağlığı Daire Başkanlığında görev yapan Uzm.Dr. Derya ÇAMUR, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Çevre Hekimliği Yüksek Lisansını tamamlayarak bu alanda bilim uzmanı olmuştur.

4. Dr. Hilal ESLEK,  Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır.

5. Konya Karatay Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Uzm. Dr. Refik BUDAK , Balıkesir Edremit Toplum Sağlığı Merkezi’ne geçmiştir.

Emekli olan hocamıza esenlikler diliyor, diğer meslektaşlarımızı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Doç. Dr. İbrahim KORUK

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi