ALANDAN SESLENİYORUZ – Kasım 2012

3 Aralık 2012, Pazartesi, 12:09 | Alandan Sesleniyoruz, Genel | 2.215 kez okundu | 0 yorum
Doç.Dr. İbrahim Koruk Atama ve Yükselmeler Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Erdal Beşer’e çalışmalarını sürdürmekte olduğu, Queen Mary, University of London tarafından “Honorary Senior Research Fellow” ünvanı verilmiştir.   Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan yardımcısı olarak çalışan Prof.Dr. Mustafa Öztürk Ankara İl Halk Sağlığı Müdürü olarak atandı.   Mersin […]

Doç.Dr. İbrahim Koruk

1. Atama ve Yükselmeler
  • Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Erdal Beşer’e çalışmalarını sürdürmekte olduğu, Queen Mary, University of London tarafından “Honorary Senior Research Fellow” ünvanı verilmiştir.

• Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan yardımcısı olarak çalışan Prof.Dr. Mustafa Öztürk Ankara İl Halk Sağlığı Müdürü olarak atandı.

• Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Seva Öner Halk Sağlığı Doçenti olmuştur.

• Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Öner Kurt Halk Sağlığı Doçenti olmuştur.

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Işıl Ergin Halk Sağlığı Doçenti olmuştur

• Uz. Dr. Bilgehan Açıkgöz Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan aynı üniversitede rektör danışmanlığına atanmıştır.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. F. Nur Baran Aksakal Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne atanmıştır.

Arkadaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Galerideki Resimler