On-line ISSN:2147-155X

Türkiye Halk Sağlığı Dergisi Memnuniyet Anketi Sonuçları

3 Ocak 2013, Perşembe, 3:43 | Türkiye Halk Sağlığı Dergisi | 2.672 kez okundu | 0 yorum
HASUDER Üyelerinin Turk J Public Helath Dergisinden Memnuniyeti ‘Orta-İyi’ arasında Derneğimizin hakemli bilimsel dergisi olan Turk J Publich Health her geçen gün ivmesini artırarak hak ettiği yere doğru gelmeye çalışmaktadır. Her sayısı zamanında yayınlanan ve Türkiye Atıf İndeksi tarafından indekslenen dergimizin diğer ulusal ve uluslar arası indeksler tarafından da indekslenebilmesi için editöründen okuyucusuna kadar herkese […]

HASUDER Üyelerinin Turk J Public Helath Dergisinden Memnuniyeti ‘Orta-İyi’ arasında

Derneğimizin hakemli bilimsel dergisi olan Turk J Publich Health her geçen gün ivmesini artırarak hak ettiği yere doğru gelmeye çalışmaktadır. Her sayısı zamanında yayınlanan ve Türkiye Atıf İndeksi tarafından indekslenen dergimizin diğer ulusal ve uluslar arası indeksler tarafından da indekslenebilmesi için editöründen okuyucusuna kadar herkese önemli sorumluluklar düşmektedir. Dergimizde yayınlanan yayınların niteliği ve aldığı atıf sayısı arttıkça bu hedeflere ulaşmamak mümkün değil. Bu amaca ulaşmak için dergimizin yayınlanma süreci ile ilgili olarak üyelerimizin değerlendirmesini almak istedik. Bu şekilde hem derginin gelişimsel sürecini objektif olarak değerlendirmiş hem de üyelerimizden gelen geri bildirimlerle çalışmalarımıza yön vermiş olacağız. Kasım ayı içinde online olarak yapılan ankete 39 üyemiz katılarak, görüşlerini bildirdi.

 

Anket sonuçlarına göre dergimizde yayın değerlendirme süreci, yayın kalitesi, okuyucuya ulaşılabilirliği, web sitesinin kullanılırlığı gibi noktalarda üyelerimizin dergi memnuniyetinin (5’li likert tipi ölçek) 4 üzerinden 2.5 puan olduğu hesaplandı. Üyelerimizin dergi yayın kurulundan en önemli beklentisi ise, Dergimizin Uluslararası indeksler tarafından indekslenmesinin sağlanmasıdır. Anket sonuçlarının tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirisiniz.

Turk J Public Helath Memnuniyet Anketi Sonuçları, 30 Kasım 2012


Galerideki Resimler

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.