18. Ulusal Halk Sagligi Kongresi 1. Duyurusu

2 Şubat 2015, Pazartesi, 1:51 | Kapak haberi | 2.030 kez okundu | 0 yorum
Değerli Halk Sağlıkçılar, 18. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi Selçuk Üniversitesi Tıp FakültesiHalk Sağlığı Anabilim Dalı ve Halk Sağlığı Uzmanları Derneği (HASUDER) işbirliği ile 05-09 Ekim 2015 tarihleri arasındaKonya’da sizlerin değerli katkılarıyla gerçekleştirilecektir. Kongrenin anateması dünyada ve ülkemizde etkileri sıkçagözlenmekte olan, mevcut sağlık hizmetlerinin sunumunu zorlaştıran “Olağandışı Durumlar ve Halk Sağlığı” olarakbelirlenmiştir. Kongremizde konu ile ilgili tüm sektörleri buluşturmak, olağandışı durumların nedenlerini, yol açtığı halk sağlığı sorunlarını ve çözüm önerilerini tartışmak istiyoruz. Kongre boyunca yapılacak konferanslar, paneller, kurslar vesunulacak serbest bildiriler ile bilgi, birikimve deneyimlerin paylaşılması ve ortaya konan sonuçların kararvericilere iletilerekuygulanması için çaba gösterilmesi amaçlanmaktadır. Halk Sağlığı ile ilgilenen tüm dostlarımızla 18.Ulusal Halk SağlığıKongresi’nde Konya’da birlikte olmaktan büyükbirmutluluk ve onur duyacağız. Saygılarımızla. Kongre Eş Başkanları Yrd.Doç.Dr. Fatih Kara, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD Başkanı Prof.Dr. Türkan Günay, HASUDER Yönetim […]

Değerli Halk Sağlıkçılar,

Saygılarımızla.

Kongre Eş Başkanları

Yrd.Doç.Dr. Fatih Kara, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD Başkanı Prof.Dr. Türkan Günay, HASUDER Yönetim Kurulu Başkanı
Anahtar Kelimeler: