On-line ISSN:2147-155X

Halk Sağlıkçılar VIII. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresindeydi

22 Nisan 2015, Çarşamba, 2:57 | Alandan Sesleniyoruz | 1.099 kez okundu | 0 yorum
  TMMOB Makina Mühendisleri Odası adına Adana Şubesi tarafından VIII. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi 16-18 Nisan 2015 tarihlerinde, Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisinde gerçekleştirilmiştir. Düzenleme ve danışma kurulları ile kongre programında pek çok halk sağlığı akademisyeni ve halk sağlığı uzmanı yer almıştır. 6331 Sayılı yasadan , küresel işçi sağlığı ve iş güvenliği çalışmalarına, […]

 

TMMOB Makina Mühendisleri Odası adına Adana Şubesi tarafından VIII. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi 16-18 Nisan 2015 tarihlerinde, Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisinde gerçekleştirilmiştir. Düzenleme ve danışma kurulları ile kongre programında pek çok halk sağlığı akademisyeni ve halk sağlığı uzmanı yer almıştır. 6331 Sayılı yasadan , küresel işçi sağlığı ve iş güvenliği çalışmalarına, meslek hastalıklarına kadar pek çok konuda yararlı oturum gerçekleştirilmiştir.

Halk sağlıkçıların da ilgi gösterdiği bu kongrede güzel sosyal paylaşımlar da yaşanmıştır. Özellikle gastronomiye ilgili olan arkadaşlarımız Adana’ya özgü tatları aramış ve bu ortamlarda birlikte olmanın keyfini yaşamıştır. Kongre bitiminde bir grup halk sağlıkçı bu keyifli ortamı Mersin’e taşıyarak bir dizi sosyal faaliyet gerçekleştirmiş,  Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nı da  ziyaret ederek programlarını tamamlamıştır.

 


Galerideki Resimler

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.