On-line ISSN:2147-155X

Alandan Sesleniyoruz

22 Ocak 2013, Salı, 10:47 | Alandan Sesleniyoruz, Genel | 2.261 kez okundu | 0 yorum
ALANDAN SESLENİYORUZ Doç.Dr. İbrahim Koruk Bu sayıda Toplum Sağlığı Merkezlerine atanan iki uzman ve anabilim dallarına başlayan on sekiz asistan arkadaşımızı duyuruyoruz   I. Atama ve Yükselmeler   1. Uzm. Dr. Leyla Sündüs Arslan, İzmir  Balçova Toplum Sağlığı Merkezi’nde görevlendirilmiştir.   2. Uzm. Dr. Asya B. Topuzoğlu, İzmir  Konak Toplum Sağlığı Merkezi’ne atanmıştır.   3. Dr. Hilal […]

ALANDAN SESLENİYORUZ

Doç.Dr. İbrahim Koruk

Bu sayıda Toplum Sağlığı Merkezlerine atanan iki uzman ve anabilim dallarına başlayan on sekiz asistan arkadaşımızı duyuruyoruz

 

I. Atama ve Yükselmeler

 

1. Uzm. Dr. Leyla Sündüs Arslan, İzmir  Balçova Toplum Sağlığı Merkezi’nde görevlendirilmiştir.

 

2. Uzm. Dr. Asya B. Topuzoğlu, İzmir  Konak Toplum Sağlığı Merkezi’ne atanmıştır.

 

3. Dr. Hilal Adıgüzel ve Dr. İlker Adıgüzel, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na Araş.Gör.Dr. olarak başlamıştır.

 

4. Dr. Mehmet SAĞIROĞLU, Dr. Müberra Ç. TOSUN, Dr. Nergiz SEVİNÇ, Dr. Ebru E. ASLANTAŞ, Dr. Serkan YILDIZ, Dr. Hatice Nur LALE ve Dr. Hasan DURMUŞ, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na Araş.Gör.Dr. olarak başlamıştır.

 

5. Dr. Canan Demir ve Dr. Burcu Kara Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na Araş.Gör.Dr. olarak başlamıştır.

 

6. Dr. Can Behzat Demirkan, Dr. Nergis Kayacan Başer, Dr. Aydın Şahin, Dr. Koray Balcı, Dr. Serap Ayhan, Dr. Gülşah Ekici ve Dr. Salih Mavili Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD’da Araş.Gör.Dr. olarak görevine başlamıştır.

 

Arkadaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.