HASUDER Çocuk Sağlığı Çalışma Grubu Kuruldu

23 Ocak 2013, Çarşamba, 1:34 | Çalışma Grupları, Çocuk Sağlığı Çalışma Grubu, Genel | 1.439 kez okundu | 2 yorum
          HASUDER Çocuk Sağlığı Çalışma Grubu Kuruldu Derneğimiz altında çok sayıda çalışma grubu çalışmalarını yürütmektedir. Çalışma grupları bir taraftan derneğimizin kurumsallaşmasına ve çalışmalarına önemli katkılar sağlamaktadır. Geçen ay Çocuk Sağlığı Çalışma Grubu kurularak çalışmalarına başladı. Çalışma grubunun yürütmesi ve grupta bulunan Halk Sağlıkçılar aşağıda görülmektedir. Çalışma grubumuza şimdiden çalışmalarında başarılar ve […]

HASUDER Çocuk Sağlığı Çalışma Grubu Kuruldu

Derneğimiz altında çok sayıda çalışma grubu çalışmalarını yürütmektedir. Çalışma grupları bir taraftan derneğimizin kurumsallaşmasına ve çalışmalarına önemli katkılar sağlamaktadır. Geçen ay Çocuk Sağlığı Çalışma Grubu kurularak çalışmalarına başladı. Çalışma grubunun yürütmesi ve grupta bulunan Halk Sağlıkçılar aşağıda görülmektedir. Çalışma grubumuza şimdiden çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Yürütücü: urcu Tokuç

Sekreterya: Ferdane Oğuz Öncül

HASUDER Çocuk Sağlığı Çalışma Grubu Üyeleri:
Gamze Çan, Ahmet Ergin, Ali Ceylan, Levent Dönmez, Muzaffer Eskiocak, Erhan Deveci, Elçin Yoldaşcan, Emel irgil, Edibe Pirinççi, Günay Saka, Hilal Özcebe, Mehtap Türkay, Pınar Okyay, Resul Buğdaycı, Sinem Yağmur, Nilüfer Özaydın, Neriman Aydın

Galerideki Resimler

Anahtar Kelimeler:

24 Temmuz 2013 Çarşamba, 18:35
AHU KÜRKLÜ

merhabalar,istanbul medipol üniversitesinde hemşirelik bölümü öğretim görevlisiyim gruba dışarıdan üye alacak mısınız?

1 Ağustos 2013 Perşembe, 08:59
tayyar

Sayın Ahu Kürklü,
HASUDER Çocuk Sağlığı Grubuna dışarıdan üye alınabilmektedir. Bu konuda çalışma grubu yütücüsü ile temas kurmanızı öneririz.

Saygılarımla…

Dr. Tayyar Şaşmaz