On-line ISSN:2147-155X

Yeni Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu

11 Şubat 2013, Pazartesi, 1:00 | Genel, Kapak haberi | 1.083 kez okundu | 0 yorum
Yeni Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu 9.1.1955  (Alıntı: http://www.haberler.com/mehmet-muezzinoglu/biyografisi/) Mehmet Müezzinoğlu, 9 Ocak 1955’te Gümülcine’de doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Fatma’dır. Tıp Doktoru; 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdi. İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İç Hastalıkları ihtisası yaptı. Avcılar’da bulunan özel bir hastanenin kurucusudur. Avcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Batı Trakya […]

Yeni Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu

9.1.1955  (Alıntı: http://www.haberler.com/mehmet-muezzinoglu/biyografisi/)
Mehmet Müezzinoğlu, 9 Ocak 1955’te Gümülcine’de doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Fatma’dır. Tıp Doktoru; 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdi. İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İç Hastalıkları ihtisası yaptı. Avcılar’da bulunan özel bir hastanenin kurucusudur. Avcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Batı Trakya Eğitim Kültür Vakfı ve Balkan Medeniyeti Derneği Kurucu Üyesi; Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Üyesi. Orta düzeyde Yunanca, İngilizce ve Arapça bilen Müezzinoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

10.02.2013 (Alıntı: http://www.memurdan.net/haber/mehmet-muezzinoglu-kimdir-4443.html )

Sağlık Bakanlığı’na getirilen Mehmet Müezzinoğlu kabine değişikliğini yorumladı..Başbakan Erdoğan’ın İmam hatip Lisesi’nden sınıf arkadaşı olan Mehmet Müezzinoğlu SağlıkBakanı Recep Akdağ’ın yerine geldi.

‘KARAR SÜRPRİZ OLDU’

Yeni kabinede Sağlık Bakanlığı’na getirilen Mehmet Müezzinoğlu, kararın kendisi için sürpriz olduğunu belirtti.
Müezzinoğlu yapmış olduğu açıklamada; “Beklemiyordum, sürpriz oldu. Hayallerimin yüzde 90’ıgerçekleşti. Bundan rötuş yapacağım. 75 milyona hizmet edeceğim için gururluyum” dedi.


Galerideki Resimler

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.